Monia syitä valita vesikiertoinen Danfoss lattialämmitys

Ota huomioon seuraavat 6 asiaa

6 syytä valita lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys on helppo, hyväksi havaittu ja kannattava valinta. Danfoss lattialämmitysjärjestelmän kehityksessä on huomioitu nykyaikaisten talojen energiatehokkuus, mukavuus ja toteutuslähtökohdat. Danfoss lattialämmitysjärjestelmä soveltuu uudis- ja saneerauskohteisiin, asuintaloihin, kerrostaloihin, toimistoihin, halleihin – siis kaikkialle, missä halutaan nauttia lattialämmityksen eduista.

Haluttu huonelämpötila on eri esimerkiksi olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Lattialämmitys sammutetaan tai säädetään pienemmälle automaattisesti, kun haluttu lämpötila on saavutettu, mikä pienentää energialaskuasi. Sen vuoksi jopa laki edellyttää huonekohtaista säätöä joissakin Euroopan maissa. VINKKI! Muista pyytää asentajalta huonekohtaista säätöä.
Danfossin vedensyöttöjärjestelmässä eli jakotukissa on esisäädettävät venttiilit. Ne varmistavat, että kuhunkin huoneeseen jaetaan oikea määrä energiaa eli lämmitettyä vettä. Siten viihtyisät tasot saavutetaan mahdollisimman pienellä energian kulutuksella
VINKKI! Muista pyytää asentajalta esisäädettävillä venttiileillä varustettua jakotukkia.
Lämpötilan alennus loman, yön tai päivän ajaksi voidaan ajastaa ja aktivoida koska vain haluat. Säästä 5 % energiaa jokaisella asteella, jolla lasket huonelämpötilaa. VINKKI! Muista pyytää asentajalta ajastusvaihtoehdolla varustettuja huonesäätimiä.
Lattialämmitys mahdollistaa lämmityksen säädön lattialämpötilan (A) tai huonelämpötilan (B) perusteella – asetat vain mukavalta tuntuvan lämpötilan! Ainutlaatuinen patentoitu infrapuna-CF-RF-huonetermostaattiteknologia mahdollistaa hyvin tarkan pintalämpötilan säätämisen.
VINKKI! Pyydä asentajalta infrapunalattialämpötilasäädintä.
Langattomien huonetermostaattien ansiosta huonekalut voi sijoittaa haluttuun paikkaan johdottamatta termostaattia uudelleen
VINKKI! Muista pyytää asentajalta langattomia ratkaisuja.
Jos ajastat halutun lämpötilan esim. ajalle klo 06:00, järjestelmä laskee, milloin lämmitys on käynnistettävä, jotta haluttu lämpötila saavutetaan aamiaiseen mennessä. VINKKI! Muista pyytää asentajalta mukautuvaa oppimista tukevia huonesäätimiä kuten Danfoss One -järjestelmä.
Lattialämmitys on mukava, sillä se pitää jalat lämpiminä ja pään hieman viileämpänä. Useimmat kokevat mukavimmaksi juuri tällaisen lämpötilaeron jalkojen ja pään välillä
Patterit keräävät pölyä – ja niiden ympäriltä siivoaminen on vaikeaa. Lattialämmitys on piilossa lattian alla joka tekee siivoamisesta helppoa.
Tasaisesti ja viihtyisästi jaettu lämmitys mahdollistaa lämmön tunteen pienemmällä huonelämpötilalla. 5 % energiaa säästyy aina, kun huonelämpötilaa lasketaan yhdellä asteella.
Lattialämmityksen suuren lämmityspinta-alan ansiosta vähemmän pölyä nousee huoneilmaan. Lämpimät patterit nostavat paljon ilmaa ylöspäin – ja pöly nousee mukana.
Märkä kylpyhuoneen lattia on useimmille tuttu harmi. Lattialämmitystä käytettäessä vesi höyrystyy pois nopeasti, joten lattiaon taas pian kuiva ja turvallinen.
Lattialämmitys ei edellytä läheskään yhtä suuria syöttölämpötiloja kuin patterit, koska lattialämmityksessä lämpö erittyy laajemmasta pinnasta. Lämmönlähteet, kuten boilerit, käyvät tehokkaammin alhaisilla lämpötiloilla