Huoneistokohtaisella ohjausjärjestelmällä optimoidaan asumismukavuus sekä hallitaan energiankulutusta helposti.

 

Onpa sitten kyseessä taloyhtiön remontti tai uudisrakennus niin energian säästäminen on tätä päivää. Haluaisitko että huoneisto toimisi energiankulutuksen sekä mukavuuden kannalta älykkäästi ja ennen kaikkea automaattisesti? Danfoss One® on ratkaisu näihin tarpeisiin.

 

Mikä on Danfoss One®?

Danfoss One® on monipuolinen langaton asunnon/huoneiston ohjausjärjestelmä, jonka avulla säädetään helposti esimerkiksi asunnon lämmitystä huonekohtaisesti yhdestä huoneistossa sijaitsevasta CC keskusyksiköstä. Lämpötila asettelujen jälkeen järjestelmä ylläpitää lämmitystä itsenäisesti sekä älykkäästi.

Järjestelmän huonekohtaiset lämpötilat voi ohjelmoida esimerkiksi alentamaan huoneiden lämpötilaa yöksi, ja palauttamaan sen takaisin mukavuustasolle haluttuna aikana. Esimerkiksi tällaisella lämpötilan laskulla voidaan säästää jokaista laskettua astetta kohden jopa noin 5 % lämmityskuluissa.

Yleistynyt kerrostalojen uudistuotannossa mutta soveltuu myös remonttikohteisiin

Uutta kohdetta rakennettaessa järjestelmä tarjoaa optimaalisen hyödyn, sillä uudessa kiinteistössä tarvitaan joka tapauksessa useampia järjestelmään kuuluvia tuotteita. Yhtenäinen Danfoss One® -järjestelmä varmistaa yhteensopivuuden sekä asujalle mukavuuden ja energiansäästöä aivan alusta lähtien.

Danfoss One® -järjestelmä voidaan myös asentaa jo olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään, joten järjestelmä soveltuu myös remonttikohteisiin. Järjestelmää on lisäksi mahdollista laajentaa myös myöhemmin lisälaitteiden avulla.

 

Miksi kannattaa valita Danfoss One® -järjestelmä?

  • Helppokäyttöinen Danfoss Link™ -keskusyksikkö tuo enemmän käyttömukavuutta.
  • Ohjausjärjestelmän ansiosta eri tuoteperheet kommunikoivat keskenään elektronisesti ja langattomasti.
  • Huonelämpötilojen hallitseminen ja lämpötilan tasaisuus on helposti toteutettavissa. Järjestelmän eri yksiköt keskustelevat keskenään ja huolehtivat lämpötilasta tarkasti. Äkilliset lämpötilojen laskut esimerkiksi tuuletettaessa kytkevät lämpöpatterit pois päältä samalla tehostaen tuuletusta ja parantamalla kokonaisenergiatehokkuutta.
  • Energian säästö. Huoneille on mahdollista asettaa eri lämpötilat, jonka jälkeen järjestelmä huolehtii lopusta. Lisäksi elektroniset Danfoss One® -lämmönluovutustavat ovat mukautuvia, jolloin ne oppivat käynnistämään lämmityksen oikea-aikaisesti . Näin haluttu lämpötila on saavutettu ja varmistettu juuri oikeaan aikaan päivästä.
  • Asennus on helppoa yhteisen käyttöliittymän ja Danfoss One® Auto-tuning –ohjelman ansiosta.