Danfoss Link on monipuolinen langaton lämmityksen ohjausjärjestelmä huonekohtaiseen lämmityksen ohjaukseen.

Danfoss Link -järjestelmä

Danfoss Link järjestelmä koostuu Danfoss Link™ CC keskusyksiköstä ja tarpeen mukaisista Danfoss Link™ lämmityksen ohjainlaitteista.

Kun rakennat uutta taloa saat optimaalisen hyödyn valitessasi Danfoss Link -järjestelmän. Uudessa talossa tarvitset joka tapauksessa useampia järjestelmän tuotteita. Danfoss Link -järjestelmän tuotteilla varmistat yhteensopivuuden ja voit nauttia mukavuudesta ja energiansäästöstä heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Kun remontoit taloasi langaton Danfoss Link järjestelmä voidaan asentaa helposti jo olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään ja se tuo mukanaan mukavuutta ja energiansäästöjä. Myöhemmin remontin edetessä voidaan järjestelmää laajentaa lisälaitteilla.

Mikä on Danfoss Link -järjestelmä?

Danfoss Link on monipuolinen langaton asunnon/huoneiston ohjausjärjestelmä, jonka avulla säädetään helposti esimerkiksi asunnon lämmitystä huonekohtaisesti yhdestä huoneistossa sijaitsevasta Danfoss Link™ CC keskusyksiköstä.

Lämpötila asettelujen jälkeen järjestelmä ylläpitää lämmitystä itsenäisesti sekä älykkäästi.  Järjestelmän huonekohtaiset lämpötilat voi ohjelmoida esimerkiksi alentamaan huoneiden lämpötilaa yöksi, ja palauttamaan sen takaisin mukavuustasolle haluttuna aikana.

Tiesitkö, että esimerkiksi tällaisella lämpötilan laskulla voidaan säästää jokaista laskettua astetta kohden jopa noin 5 % lämmityskuluissa.

Tulevaisuuden lämmitys kotiisi – yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua

Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 °C. Uuden Danfoss Link™ -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi lämmitystä sijainnistasi riippumatta. Danfoss Link on ainoa järjestelmä, jonka avulla voit vaivattomasti ohjata sekä elektronisia patteritermostaatteja että lattialämmitystä.

Danfoss Link varmistaa, että lämpötila pysyy juuri haluamanasi. Sovelluksen avulla voit säätää lämpötilaa älypuhelimellasi käyttämällä Danfoss Link™ –sovellustamme tai esimerkiksi varmistaa, että kotisi on mukavan lämmin, jos palaatkin kotiisi suunniteltua aikaisemmin.  Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten me sen teemme. Sinun ei tarvitse kuin nauttia parhaasta mahdollisesta mukavuudesta.  Voit huolehtia sinulle tärkeistä asioista. Ja jättää loput Danfoss Linkin huoleksi.

Kokeile sovellusta itse ja koe miten helppoa ja yksinkertaista sen käyttäminen on. Lataa ”Danfoss Link” -sovellus Google Play kaupasta ja AppStoresta ilmaiseksi.

Ohjaa lämmitys kännykällä